Menu
Your Cart

За нас

RUNNERS е бренд кој ви нуди асортиман за секаква спортска опрема вкучувајќи реквизити и додатна опрема за сите спортови, како и гардероба, и обувки. Брендот има изграден идентитет и имиџ како на македонскиот така и на меѓународниот пазар со својот квалитет, услуги и пристапни цени. Како гаранција за тоа е наградата која ја добивме за најдобра услуга и најголем асортиман на спортска опрема во Скопје.


RUNNERS.MK
МТ Промет-1 ДООЕЛ,
Адреса: ул.Дојранска бр.14, 2400 Струмица
ЕДБ: МК4027002133725
Тел: +389 34 353 478 / +389 78 470 470
Банка:  НЛБ ТУТУНСКА БАНКА
Жиро сметка: 210-0566211701-65