Menu
Your Cart

Бодибилдинг


Модел: efpb
1 Ниво - 15cm X 90cm2 Ниво - 30cm X 90cm3 Ниво - 45cm X 90cm4 Ниво - 60cm X 90cm *** Сет од 4ри нивоа по цена од 37000 ден...
37,000ден.
Модел: 478
Kettlebell метален тег обложен со гума 14 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
3,920ден.
Модел: 476
Kettlebell метален тег обложен со гума 18 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
5,040ден.
Модел: 2020
Сетот содржи8 броја метални плочки Х 2.5кг4 броја метални плочки Х 1.25гр4 броја метални плочки со тежина 0.5кг2 броја метални бучици Х 1.5кгВКУПНА КИЛАЖА 30кг..
7,700ден.
Модел: 983
За таа цена добивате само ЕДЕН ТЕГ ( за една рака ) .Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови.Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области ..
1,610ден.
Еднорачен Тег 5 КГ
Најбаран
Модел: 618
За таа цена добивате само ЕДЕН ТЕГ ( за една рака ) .Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови.Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области ..
1,150ден.
Модел: 474
Kettlebell метален тег обложен со гума 22 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
6,160ден.
Модел: 475
Kettlebell метален тег обложен со гума 20 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
5,600ден.
Модел: 477
Kettlebell метален тег обложен со гума 16 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
4,480ден.
Модел: 480
Kettlebell метален тег обложен со гума 12 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
3,360ден.
Модел: 605
Kettlebell метален тег обложен со гума 10 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
2,800ден.
Модел: 606
Kettlebell метален тег обложен со гума 8 kg.Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
2,240ден.
Прикажани 1 до 24 од 84 (4 страни)