Menu
Your Cart

Шипки


Модел: 1492
Права шипка 180 cm. F-28            Тежина: 6,50кг              ..
2,500ден.
Модел: 1493
Олимписка права шипка 1.8m . F-50                  Тежина: 11кг                      ..
5,000ден.
Модел: 368
Олимписка крива шипка 1.20m. F-50                 Тежина: 6кг                             ..
3,500ден.
БУЧИЦА ЧЕЛИЧНА 35cm
Најбаран
Модел: 620
Бучица челична 35 cm.  F-28             Тежина: 1,5кг                  ..
600ден.
Прикажани 1 до 11 од 11 (1 страни)