Menu
Your Cart

Тегови за нозе


ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 6КГ ( 2 х 3кг )
Најбаран
Модел: 966
Килажата се дели на една и друга нога, вкупната килажа им е 6кг ( добивате на една нога 3кг и на друга нога 3кг = вкупно 6кг )..
600ден.
ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 5КГ ( 2 х 2.5кг )
Најбаран
Модел: 965
Килажата се дели на една и друга нога, вкупната килажа им е 5кг ( добивате на една нога 2,5кг и на друга нога 2,5кг = вкупно 5кг )..
550ден.
ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 4КГ ( 2 х 2кг )
Најбаран
Модел: 964
Килажата се дели на една и друга нога, вкупната килажа им е 4кг ( добивате на една нога 2кг и на друга нога 2кг = вкупно 4кг )..
500ден.
ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 3КГ ( 2 х 1.5кг )
Најбаран
Модел: 239
Килажата се дели на една и друга нога, вкупната килажа им е 3кг ( добивате на една нога 1,5кг и на друга нога 1,5кг = вкупно 3кг )Додадете го овој елемент во вашата домашна фитнес опрема или пак во вашата сала. Овие тегови се изработени исклучиво за нозе кои ви помагаат да согорите повеќе калори..
450ден.
ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 2КГ ( 2 х 1кг )
Најбаран
Модел: 238
Килажата се дели на една и друга нога, вкупната килажа им е 2кг ( добивате на една нога 1кг и на друга нога 1кг = вкупно 2кг )Додадете го овој елемент во вашата домашна фитнес опрема или пак во вашата сала. Овие тегови се изработени исклучиво за нозе кои ви помагаат да согорите повеќе калории до..
400ден.
ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 1,5КГ ( 2 х 0.750гр )
Најбаран
Модел: 237
Килажата се дели на една и друга нога, вкупната килажа им е 1,5кг ( добивате на една нога 0,750гр и на друга нога 0,750гр = вкупно 1,5кг )Додадете го овој елемент во вашата домашна фитнес опрема или пак во вашата сала. Овие тегови се изработени исклучиво за нозе кои ви помагаат да согорите повеќ..
350ден.
ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 1 КГ ( 2 x 0.5кг )
Најбаран
Модел: 236
Килажата се дели на една и друга нога, вкупната килажа им е 1кг ( добивате на една нога 0,5кг и на друга нога 0,5кг = вкупно 1кг )Додадете го овој елемент во вашата домашна фитнес опрема или пак во вашата сала. Овие тегови се изработени исклучиво за нозе кои ви помагаат да согорите повеќе калори..
300ден.
Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)