Menu
Your Cart

Шипки за справи


Модел: 1510/2086
Со оваа рачка за pull down ќе ги обликувате вашите трицепси, бицепси, рамената исто како и градите и грбот.Истата ќе ви помогне да ја истакнете вашата мускулна маса за многу краток временски период.Изработена од челик и гумено перниче кое ќе ви овозможи поголема удобност на дланката додека вежбате...
3,250ден.
Модел: 448
Оваа рачка за крос машина е единечна рачка со чија помош ќе ги обликувате вашите трицепси, бицепси, рамената исто како и градите и грбот.Истата ќе ви помогне да ја истакнете вашата мускулна маса за многу краток временски период.Изработена од челик и гумено перниче кое ќе ви овозможи поголема удобнос..
1,150ден.
Модел: 1509
Оваа рачка за pull down крива ќе ви помогне да ги дефинирате вашите мускули на едноставен начин. Изработена е од челик кој ќе ви овозможи поголема трајност на истата. ..
1,950ден.
Модел: 1508/1
Оваа рачка за pull down права ќе ви помогне да ги дефинирате вашите мускули на едноставен начин. Изработена е од челик кој ќе ви овозможи поголема трајност на истата...
1,950ден.
Модел: 655
Со оваа рачка за pull down ќе ги обликувате вашите трицепси, бицепси, рамената исто како и градите и грбот. Истата ќе ви помогне да ја истакнете вашата мускулна маса за многу краток временски период. Изработена е од челик и гумено перниче кое ќе ви овозможи поголема удобност на дланката додека веж..
3,250ден.
Модел: 1510/656
Со оваа рачка за pull down ќе ги обликувате вашите трицепси, бицепси, рамената исто како и градите и грбот. Истата ќе ви помогне да ја истакнете вашата мускулна маса за многу краток временски период. Изработена од челик и гумено перниче кое ќе ви овозможи поголема удобност на дланката додека вежба..
3,250ден.
Модел: 801
Со ова јаже за трицепси со еден крај ќе ги тонирате и денифирате вашите трицепси кои може да изгледаат како никогаш досега. Изработено од високо квалитетни материјали го прават ова јаже издржливо и удобно додека вежбате...
500ден.
Модел: 802
Со ова јаже за трицепси со два краеви ќе ги тонирате и денифирате вашите трицепси кои може да изгледаат како никогаш досега. Изработено од високо квалитетни материјали го прават ова јаже издржливо и удобно додека вежбате...
950ден.
Прикажани 1 до 11 од 11 (1 страни)