Menu
Your Cart

Ракавици


Модел: 2448
Try & Do Ракавици за вежбање кој овозможуваат комоција и заштита на вашите дланки, изработени од силиконска подлога за удобност при возење на велосипед или додека сте во теретана и вежбате со тежини. Прилагодливи за секој тип на спорт...
900ден.
Модел: 2119
Ракавици за велосипед за целосна заштита и безбедност на Вашите дланки, изработени од матријал кој ве штити од сите надворешни влијанија. На самата дланка има силиконски точки за поголема безбедност...
1,050ден.
Модел: 2157
Runners ракавици за вежвање со силиконска заштита на Вашите дланки, горниот дел од ракавиците има вградено појас за затегање на зглобот за поголема безбедност при вежбање...
450ден.
Прикажани 1 до 11 од 11 (1 страни)