Menu
Your Cart

Торби ранци и куфери


Модел: 2341
   *Димензии:- Должина: 62см- Ширина: 38см       * 60 Литри        ..
1,200ден.
Модел: 2571
Куфер за електричен тротинет каде може да ги транспортирате Вашите потребни работи. Куферот е со вградени ЛЕД ламби за поголема безбедост во сообраќајот. Тој е водоотпорен.Сетот содржи - држач за куфер, ташна и мрежа.5 ралични начини на светлосни сиглнали.Димензии:Ширина- 20смДолжина- 27смДлабочина-..
2,400ден.
Модел: 101-b/2425
Ширина: 36cmДолжина: 56cmДлабочина: 23cm + ( можност за зголемување )..
2,500ден.
Модел: 2337
                     ---  Димензии ---       - Должина: 24cm       - Ширина: 19.5cm       - Длабочина: 6.5cm..
450ден.
Модел: 2338
                     ---  Димензии ---       - Должина: 26cm       - Ширина: 18cm       - Длабочина: 6cm..
450ден.
Модел: 2339
                     ---  Димензии ---       - Должина: 23cm       - Ширина: 18cm       - Длабочина: 6.5cm..
450ден.
Модел: 2340
                     ---  Димензии ---       - Должина: 25cm       - Ширина: 18cm       - Длабочина: 6cm..
450ден.
Модел: 2200
Димензии: Должина:     55cm Ширина:      33cmДлабочина: 15cm..
1,200ден.
Модел: 1712
                     ---  Димензии ---       - Должина: 24cm       - Ширина: 18cm       - Длабочина: 6cm..
450ден.
Ташна Runners 1713 Ташна Runners 1713
Најбаран
Модел: 1713
                     ---  Димензии ---       - Должина: 23cm       - Ширина: 21.5cm       - Длабочина: 6.5cm..
450ден.
Ташна Runners 1714 Ташна Runners 1714
Најбаран
Модел: 1714
                     ---  Димензии ---       - Должина: 25cm       - Ширина: 19cm       - Длабочина: 5.5cm..
450ден.
Прикажани 1 до 24 од 26 (2 страни)