Menu
Your Cart

Рачки за склекови


Модел: 1488
Рачки за склекови кој што Ви овозможуваат сигурност при вежвањето, започнете да вежбате без никакви оштетувања на раците и започнете да ги зацврстувате горниот дел од телото, рамената, градите и грбот.Изработена од матријал кој што не дозволува повреди при вежбањето и самата справа е конструирана та..
450ден.
Модел: 84
Рачки за склекови push-up stand. Рачки за склекови кој што Ви овозможуваат сигурност при вежвањето, започнете да вежбате без никакви оштетувања на раците и започнете да ги зацврстувате горниот дел од телото, рамената, градите и грбот. Изработени се од матријал кој што не дозволува повреди при..
650ден.
Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)