Menu
Your Cart

Гуми со тежини


Модел: run/009
Escape Fitness TIYR е прецизно изградена гума со употреба на рециклирана пена, нема ниту еден недостаток поврзан со користење на валкани гуми за отпадоци. Работата со TIYR е одлична за развој на силата и моќта на целото тело и додава интересен и предизвикувачки елемент на функционалниот тренинг. Пре..
50,000ден.
Модел: run/008
Escape Fitness TIYR е прецизно изградена гума со употреба на рециклирана пена, нема ниту еден недостаток поврзан со користење на валкани гуми за отпадоци. Работата со TIYR е одлична за развој на силата и моќта на целото тело и додава интересен и предизвикувачки елемент на функционалниот тренинг. Пре..
40,000ден.
Модел: run/007
Escape Fitness TIYR е прецизно изградена гума со употреба на рециклирана пена, нема ниту еден недостаток поврзан со користење на валкани гуми за отпадоци. Работата со TIYR е одлична за развој на силата и моќта на целото тело и додава интересен и предизвикувачки елемент на функционалниот тренинг. Пре..
32,000ден.
Модел: run/006
Escape Fitness TIYR е прецизно изградена гума со употреба на рециклирана пена, нема ниту еден недостаток поврзан со користење на валкани гуми за отпадоци. Работата со TIYR е одлична за развој на силата и моќта на целото тело и додава интересен и предизвикувачки елемент на функционалниот тренинг. Пре..
64,000ден.
Модел: run/005
Escape Fitness TIYR е прецизно изградена гума со употреба на рециклирана пена, нема ниту еден недостаток поврзан со користење на валкани гуми за отпадоци. Работата со TIYR е одлична за развој на силата и моќта на целото тело и додава интересен и предизвикувачки елемент на функционалниот тренинг. Пре..
54,000ден.
Модел: run/004
Escape Fitness TIYR е прецизно изградена гума со употреба на рециклирана пена, нема ниту еден недостаток поврзан со користење на валкани гуми за отпадоци. Работата со TIYR е одлична за развој на силата и моќта на целото тело и додава интересен и предизвикувачки елемент на функционалниот тренинг. Пре..
44,000ден.
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)