Menu
Your Cart

Сунѓер за вежбање


Модел: efpb
1 Ниво - 15cm X 90cm2 Ниво - 30cm X 90cm3 Ниво - 45cm X 90cm4 Ниво - 60cm X 90cm *** Сет од 4ри нивоа по цена од 37000 ден...
37,000ден.
Модел: 880
       --- Димензии ---Должина: 23cmШирина: 15cmДебелина: 8cm..
450ден.
Модел: 881
       --- Димензии --- *Дијаметар: 34cmПенестиот цилиндар со тридимензионалната шара со различни форми ги копира движењата на рацете на терапевт при масажа. Дизајниран за "trigger point"  терапија - со притисок врз одредени точки ја ослободува тензијата на мускулите, с..
750ден.
Модел: 879
Пенестиот цилиндар со тридимензионалната шара со различни форми ги копира движењата на рацете на терапевт при масажа. Дизајниран за "trigger point"  терапија - со притисок врз одредени точки ја ослободува тензијата на мускулите, совршен е за вежби за истегнување и зајакнување, за површинска и д..
1,250ден.
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)