Menu
Your Cart

Вреќи со тежина


Модел: 1927
Power Bag се корсити за:- Тренинг за брзина и агилност- Тренинг издржливост- Специфична спортска обука- Cross тренинг- Тренинг експлозивна снага- Функционална рехабилитација- Кружни тренинг- Техника динамички фрлања- Тренинг рамнотежа- Самоодбрана и тренинг борачки спортоваПОРАДИ СВОЈОТ ОБЛИК, МАРЕТ..
3,700ден.
Модел: 1928
Power Bag се корсити за:- Тренинг за брзина и агилност- Тренинг издржливост- Специфична спортска обука- Cross тренинг- Тренинг експлозивна снага- Функционална рехабилитација- Кружни тренинг- Техника динамички фрлања- Тренинг рамнотежа- Самоодбрана и тренинг борачки спортоваПОРАДИ СВОЈОТ ОБЛИК, МАРЕТ..
4,350ден.
Модел: 1926
Power Bag се корсити за:- Тренинг за брзина и агилност- Тренинг издржливост- Специфична спортска обука- Cross тренинг- Тренинг експлозивна снага- Функционална рехабилитација- Кружни тренинг- Техника динамички фрлања- Тренинг рамнотежа- Самоодбрана и тренинг борачки спортоваПОРАДИ СВОЈОТ ОБЛИК, МАРЕТ..
3,050ден.
Модел: 1930
Редовното вежбање со бугарската вреќа има голем број на бенефити за вас и вашето тело, еве некои од нив:-зголемено фитнес ниво на целото тело-зголемена цврстина на горниот и долниот дел на телото-подобар фат со дланките-сила и моќност-генерална подвижност на телото-зголемен аеробен фитнес-заради дин..
2,600ден.
Модел: 1934
Редовното вежбање со бугарската вреќа има голем број на бенефити за вас и вашето тело, еве некои од нив:-зголемено фитнес ниво на целото тело-зголемена цврстина на горниот и долниот дел на телото-подобар фат со дланките-сила и моќност-генерална подвижност на телото-зголемен аеробен фитнес-заради дин..
4,900ден.
Модел: 1932
Редовното вежбање со бугарската вреќа има голем број на бенефити за вас и вашето тело, еве некои од нив:-зголемено фитнес ниво на целото тело-зголемена цврстина на горниот и долниот дел на телото-подобар фат со дланките-сила и моќност-генерална подвижност на телото-зголемен аеробен фитнес-заради дин..
3,700ден.
Модел: 1931
Редовното вежбање со бугарската вреќа има голем број на бенефити за вас и вашето тело, еве некои од нив:-зголемено фитнес ниво на целото тело-зголемена цврстина на горниот и долниот дел на телото-подобар фат со дланките-сила и моќност-генерална подвижност на телото-зголемен аеробен фитнес-заради дин..
3,150ден.
Модел: 1933
Редовното вежбање со бугарската вреќа има голем број на бенефити за вас и вашето тело, еве некои од нив:-зголемено фитнес ниво на целото тело-зголемена цврстина на горниот и долниот дел на телото-подобар фат со дланките-сила и моќност-генерална подвижност на телото-зголемен аеробен фитнес-заради дин..
4,250ден.
Прикажани 1 до 12 од 12 (1 страни)