Menu
Your Cart

Орбитрек


Орбитрек YK-10507Е Орбитрек YK-10507Е
Ново -18 %
Модел: 230
Максимална тежина: 100кг.Потенциометар за менување на отпорПрилагодлива висина на седиштеДисплеј со контролиМерење на пулсМерење на растојаниеМерење на согорени калории..
13,900ден. 16,900ден.
Прикажани 1 до 1 од 1 (1 страни)