Menu
Your Cart

Траки


Модел: 3244
Професионална фитнес трака со 15 програми за вежбање и вградени опции за bluetooth конекција, звучник, мерење на пулс и многу други поволности за одличен тренинг во домашни услови.Практична за сите генераци од 18 до 80 години си можност за прилагодување на интензитетот на тренингот според можностите..
61,800ден.
Прикажани 1 до 1 од 1 (1 страни)