Menu
Your Cart

Комбинирани справи


Модел: 7
Со оваа комбинирана справа можете да имате цела теретана во вашиот дом. На истата можете да вежбате многу, исто како во теретана а сепак еднаш ќе платите и ќе имате засекогаш една мала фитнес сала дома.  Различни вежби ви овозможува оваа справа во зависност кои ви се потребите. Можете да ве..
18,500ден.
TOWER 200 СПРАВА ЗА ЦЕЛО ТЕЛО
Најбаран
Модел: 83
Ако сакате да согорувате масти и да го исчистите вашето тело од масти, а сепак немате многу време Tower 200 е правилното решение за вас. Tower 200 е совршен, ако сакате да ги изградите вашите мускулите, да ги дефинирате или пак да ја одржите вашата фигура. Ако имате врата дома тогаш имате и ..
3,950ден.
Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)