Menu
Your Cart

Клешти за раце


Клешти за подлактица 2/1
Најбаран
Модел: 110
Со оваа клешта за подлактица ке ги оформите вашите мускули на рацете а сепак можете тоа да го правите додека сте слободни, додека гледате телевизија или пак дури и на работното место. Можете да ја ставите во вашата чанта и да не осетите дека ја имате. Комплетот е сет од две клешти во различни б..
200ден.
КЛЕШТИ ЗА ПОДЛАКТИЦА
Најбаран
Модел: 1496
Со оваа клешта за подлактица ќе ги оформите вашите мускули на рацете, а сепак можете тоа да го правите додека сте слободни, додека гледате телевизија или пак дури и на работното место. Можете да ја ставите во вашата чанта и да не осетите дека ја имате...
100ден.
Прикажани 1 до 3 од 3 (1 страни)