Menu
Your Cart

Јажиња за скокање


Модел: 2471
*Должина на јаже: 3м  ( можност за регулираење на должината Мах должина 3м )..
750ден.
Модел: 68-1
*Должина на јаже: 2,7м  ( можност за регулираење на должината Мах должина 2,7м )..
300ден.
Јаже за вежбање со рачен бројчаник Јаже за вежбање со рачен бројчаник
Најбаран
Модел: 67/67
*Должина на јаже: 2,5м  ( можност за регулираење на должината Мах должина 2,5м )..
150ден.
Јаже за вежбање Јаже за вежбање
Најбаран
Модел: 2472
*Должина на јаже: 3м  ( можност за регулираење на должината Мах должина 3м )..
300ден.
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)