Menu
Your Cart

Влошки


Модел: m550/200-2640
4D Gel insole silicone half pad - 4Д Гел влошки за намалување на притисокот во нозете и зголемување на висината до 3см.Висина на 1 ниво - 2смВисина на 2 ниво - 1см Висина на 3 ниво - 3см4Д Гел Влошки за намалување на притисокот во нозете и 360° амортизација на стапалото и апсорбирачкиот пр..
200ден.
Модел: 434
Тоа е револуционерен производ специјално дизајниран кои имаат магнети на дното и им помагаат на луѓето кои целиот ден го поминуваат во движење:·        Ве масира додека се движите·        Ја подобрува крвната циркулација..
299ден.
Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)