Menu
Your Cart

Стегачи


Модел: 1021
Наменет да му даде дополнителна потпора на зглобот и да го намали оптеретувањето на сврзното ткиво, а со тоа и да ги намали болките во предлот на коленото.Начин на употреба: навлечете го стегачот до под коленото и залепете ја лепенката.Внимание: не ја затегајте премногу лепенката бидејќи со тоа би ј..
1,100ден.
Модел: 2534
Наменет да му даде дополнителна потпора на зглобот и да го намали оптеретувањето на зврзното ткиво, а со тоа и да ги намали болките во предлот на коленото.Начин на употреба: навлечете го стегачот до под коленото и залепете ја лепенката.Внимание: не ја затегајте премногу лепенката бидејќи со тоа би ј..
350ден.
Модел: 2209
Појас за половини WAIST SUPPORTСо овој специјално дизајниран појас за половини вашите болки во половините, зглобовите и нозете веднаш ќе исчезнат.Истиот е изработен од многу квалитетни материјали кои се многу еластични и кои можат да се прилагодат на сечија кожа.Појасот имате можност да го носите по..
550ден.
Модел: 2197
Овој појас за грб и рамења Ви дава огромна удобност кој не ви дозволува болката да се шири и истата ја намалува ако постојано го носите. Го исправува грбот и ја одржува правата линија. Ви ги исправува рамењата за да се чувствувате прекрасно. Не се гледа преку облеката и може секојдневно да го носите..
950ден.
Модел: 2040
Оваа револуционерна облога може да се користи и како топла и како ладна во зависност што ви е потребно. Можете да го користите при повреда на листот, коленото, раката, грбот, рамењата, каде ви е потребно. Ако сакате да го користите како топла облога треба да го извадите гелот од стегачот и да го ста..
800ден.
Прикажани 1 до 24 од 61 (3 страни)