Menu
Your Cart

Рака


Модел: 174
Овој стегач за рачен зглоб ви дава голема комфорност додека тренирате или имате некоја повреда.Го држи токму тоа што треба стегнато при повреда.Изработен е од мек материјал комбиниран со ластика кој може дa се прилагоди на секоја големина на рака...
80ден.
Модел: 149
Овој стегач за рака ви овозможува голема удобност при повреда бидејќи се прилагодува на сечија големина благодарение на ластиката од која е изработен исто како и лепенките на повеќе делови од него. Со повеќевремено носење на овој стегач ќе ви се намалат болките бидејќи не само што ја стегнув..
350ден.
Модел: 148
Овој стегач за рака ви овозможува голема удобност при повреда бидејќи се прилагодува на сечија големина благодарение на ластиката од која е изработен исто како и лепенките на повеќе делови од него. Со повеќевремено носење на овој стегач ќе ви се намалат болките бидејќи не само што ја стегнув..
350ден.
Модел: 1862
Овој пртектор за рака може да го користат не само кошаркари туку и други спортисти ако имаат потреба од поголема потпора на раката. Истиот ви овозможува голема потпорност на раката и полесно тренирање...
300ден.
Модел: 159
Овој магнетен појас за лакт ви дава огромна удобност при повреда благодарение на магнетот кој не ви дозволува болката да се шири и истата ја намалува ако постојано го носите.Ви го држи лактот стегнат и можете да ги извршувате секојдневните обврски без да се мачите од болката во нив. Исто так..
299ден.
Прикажани 1 до 18 од 18 (1 страни)