Menu
Your Cart

Велосипедска опрема


Модел: 2448
Try & Do Ракавици за вежбање кој овозможуваат комоција и заштита на вашите дланки, изработени од силиконска подлога за удобност при возење на велосипед или додека сте во теретана и вежбате со тежини. Прилагодливи за секој тип на спорт...
900ден.
Модел: 2119
Ракавици за велосипед за целосна заштита и безбедност на Вашите дланки, изработени од матријал кој ве штити од сите надворешни влијанија. На самата дланка има силиконски точки за поголема безбедност...
1,050ден.
Модел: 2157
Runners ракавици за вежвање со силиконска заштита на Вашите дланки, горниот дел од ракавиците има вградено појас за затегање на зглобот за поголема безбедност при вежбање...
450ден.
Модел: 523
Кацигата за велосипед е со една универзална големина, но на самата кацига има поставено *регултаро за зголемување или намалување на обемот.     Код: 523 ..
950ден.
Модел: 522
Кацигата за велосипед е со една универзална големина, но на самата кацига има поставено *регултаро за зголемување или намалување на обемот...
1,050ден.
Модел: 1489
Одело за велосипед маичка и долен дел шорцеви обложени со заштита..
2,850ден.
Прикажани 1 до 24 од 29 (2 страни)