Menu
Your Cart

Ракавици


Модел: 1764
Ракавици за мотор за заштита и безбедост при возење. Изработени од материјал кој е отпорен на сите надворешни влијанија. На самата дланка има силиконски делови за заштита од лизгање...
650ден.
Модел: 2448
Try & Do Ракавици за вежбање кој овозможуваат комоција и заштита на вашите дланки, изработени од силиконска подлога за удобност при возење на велосипед или додека сте во теретана и вежбате со тежини. Прилагодливи за секој тип на спорт...
900ден.
Модел: 2157
Runners ракавици за вежвање со силиконска заштита на Вашите дланки, горниот дел од ракавиците има вградено појас за затегање на зглобот за поголема безбедност при вежбање...
450ден.
Прикажани 1 до 3 од 3 (1 страни)