Menu
Your Cart

Бокс


Модел: 50/1
Силиконски штитник за заби со пластична паковка за заштита на производот Venum...
150ден.
Модел: 1303
    --- Димензии --   Вреќа за бокс 1,5m   - Тежина: 27кг       - Обем: 113cm..
6,450ден.
Вреќа за бокс 80cm
Најбаран
Модел: 1542
    --- Димензии -- Вреќа за бокс 80cm   - Тежина: 11кг       - Обем: 78cm..
3,050ден.
Модел: 20
Taekwondo / Карате фокусери за вашиот тренинг да биде комплетен.Одлични за увежбување на удари со рака и нога за сите боречки спортови.Димензии:Висина: 39cmШирина: 20cmДлабочина: 10cm..
1,200ден.
Вреќа за бокс 1,2м
Најбаран
Модел: 19
    --- Димензии --   Вреќа за бокс 1,2m   - Тежина: 23кг       - Обем: 115cm..
4,450ден.
Модел: 18
    --- Димензии --   Вреќа за бокс 1m   - Тежина: 15кг       - Обем: 100cm..
3,750ден.
Модел: 11
Цената се однесува за ЕДЕН фокусер ( цена 1200 денари )...
1,200ден.
Прикажани 1 до 24 од 25 (2 страни)