Menu
Your Cart

Runners Fitness

Модел: 3244
Професионална фитнес трака со 15 програми за вежбање и вградени опции за bluetooth конекција, звучник, мерење на пулс и многу други поволности за одличен тренинг во домашни услови.Практична за сите генераци од 18 до 80 години си можност за прилагодување на интензитетот на тренингот според можностите..
61,800ден.
Модел: efpb
1 Ниво - 15cm X 90cm2 Ниво - 30cm X 90cm3 Ниво - 45cm X 90cm4 Ниво - 60cm X 90cm *** Сет од 4ри нивоа по цена од 37000 ден...
37,000ден.
Модел: 2448
Try & Do Ракавици за вежбање кој овозможуваат комоција и заштита на вашите дланки, изработени од силиконска подлога за удобност при возење на велосипед или додека сте во теретана и вежбате со тежини. Прилагодливи за секој тип на спорт...
900ден.
Модел: 2119
Ракавици за велосипед за целосна заштита и безбедност на Вашите дланки, изработени од матријал кој ве штити од сите надворешни влијанија. На самата дланка има силиконски точки за поголема безбедност...
1,050ден.
Модел: 2157
Runners ракавици за вежвање со силиконска заштита на Вашите дланки, горниот дел од ракавиците има вградено појас за затегање на зглобот за поголема безбедност при вежбање...
450ден.
Модел: 2479
Сетот за пинг понг тренинг содржи:2бр - лопатки3бр - лоптици2бр - метална жица 1бр - подлога за закачување на метална жица ..
900ден.
Модел: 2480
Со движењата на овој диск за обликување на струкот, ќе ги стопи вишокот на маснотии во телото, ќе ги истенчи половината, бутот и колковите за да даде совршен изглед на телото. Кога стоите на таблата, долниот диск останува на место додека горниот диск може слободно да ротира. Ги зајакнува мускулите н..
900ден.
Модел: 2020
Сетот содржи8 броја метални плочки Х 2.5кг4 броја метални плочки Х 1.25гр4 броја метални плочки со тежина 0.5кг2 броја метални бучици Х 1.5кгВКУПНА КИЛАЖА 30кг..
7,700ден.
Модел: 1890
ФИТНЕС ТОПКА ЗА БАЛАНС BOSU BALL е погодена за аеробни вежби и балансирање. Плочата може да се користи на два начина - подлогата нагоре или надолу. Сето ова нуди голем избор на вежби. ФИТНЕС ТОПКА ЗА БАЛАНС BOSU BALL придонесува за развој на координацијата на движењата, биланс,  сила и брзи..
5,500ден.
Модел: 477
Kettlebell метален тег обложен со гума 16 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
4,480ден.
Модел: 480
Kettlebell метален тег обложен со гума 12 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
3,360ден.
Модел: 605
Kettlebell метален тег обложен со гума 10 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
2,800ден.
Модел: 606
Kettlebell метален тег обложен со гума 8 kg.Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
2,240ден.
Модел: 879
Пенестиот цилиндар со тридимензионалната шара со различни форми ги копира движењата на рацете на терапевт при масажа. Дизајниран за "trigger point"  терапија - со притисок врз одредени точки ја ослободува тензијата на мускулите, совршен е за вежби за истегнување и зајакнување, за површинска и д..
1,250ден.
Прикажани 1 до 24 од 134 (6 страни)