Menu
Your Cart

EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник

EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
EMS Hips Trainer - Апарат за затегнување на задник
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 2313
650ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

ЕМС (Електрична стимулација на мускулите) преку стимулација на струја, директно испраќа сигнал до мускулите и го промовира движењето на мускулите. Овој стимулатор помага во тонирање, затегнување и зацврстување на колковите и задникот. Се што треба да направите е да го наместите на вашето тело и да го оставите да ги вежба вашите мускули. Висококвалитетен мек силиконски материјал. EMS Trainer ќе ја заврши работата за вас додека гледате ТВ или се релаксирате. Овој уред покажа позитивни резултати за подобрување не само на задникот, туку и на бутовите.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.