Menu
Your Cart

Kettlebell железен тег гумиран, 14 kg

Kettlebell железен тег гумиран, 14 kg
Kettlebell железен тег гумиран, 14 kg
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 478
3,920ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Kettlebell метален тег обложен со гума 14 kg

Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно. Во последно се повеќе станува популарен поради видливите резултати. Се користи во спортови како дел од кондициони подготовки, а и од страна на рекреативци кои сакаат да си ги подобрат функционалните способности, сила и изглед.

Предностите на тренинг со кетлбел:

поголемо оптеретување на подлактиците поради обликот на рачката,дополнително внимаваме на стабилност поради тоа што мора да одржуваме контрола, одличен учинок во подобрувањето на кондицијата поради комплексноста на движењата кои се изведуваат, можност за подобрување на експлозивна сила, издржливост, добар тип на интерактивна спортска активност поготово за рекреативците.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.