Menu
Your Cart

AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ

AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 87
2,000ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Оваа справа за оформување на стомачните мускули ќе ви помогне да ги оформите и истакнете вашите стомачни мускули. 
Се вклопува во сечиј дом и на секое место. Само со неколку минутно вежбање дневно ќе дојдете до максималните резултати кои само овој производ може да ви ги овозможи. Стимулирајќи ги мускулите крвта повеќе циркулира, вашите масти се топат и стомачните мускули добиваат изгледат на кој можете да му одолеете.

Достапен за сечиј џеб овој AB DOM се вклопува во секој дом.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 100ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.