Menu
Your Cart

Escape fitness plyosoft box

Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
Escape fitness plyosoft box
  • Залиха: На залиха
  • Модел: efpb
37,000ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

1 Ниво - 15cm X 90cm

2 Ниво - 30cm X 90cm

3 Ниво - 45cm X 90cm

4 Ниво - 60cm X 90cm


 *** Сет од 4ри нивоа по цена од 37000 ден.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.