Menu
Your Cart

Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули

Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули
Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули
Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули
Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули
Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули
Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули
Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули
Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули
Gold's Gym ABS Advanced Body System- Справа за стомачни мускули
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 1514
850ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Напредниот систем на тело Gold's Gym ABS е најбрзиот, 

најлесниот начин да стигнете до посакуваната форма на вашите стомачни.

Овој револуционерен дизајн исто така ги тонизира бутовите и рацете.

Прилагодлив отпор до 45 кг.

Лесно можете да го персонализирате тренингот за да одговара на вашето 

тело и да ги постигнете резултатите што ги сакате.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.