Menu
Your Cart

Долен Дел Тренерки Машки

Долен Дел Тренерки Машки
Долен Дел Тренерки Машки
Долен Дел Тренерки Машки
Долен Дел Тренерки Машки
Долен Дел Тренерки Машки
Долен Дел Тренерки Машки
Долен Дел Тренерки Машки
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 334
1,100ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 100ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.