Menu
Your Cart

Клупа за стомачни

Клупа за стомачни
Клупа за стомачни
Клупа за стомачни
Клупа за стомачни
Клупа за стомачни
Најбаран
Клупа за стомачни
Клупа за стомачни
Клупа за стомачни
Клупа за стомачни
Клупа за стомачни
Клупа за стомачни
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 29/29
5,000ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Справа кој што секој еден сака да ја поседува дома лесно скоплива и пренослива клупа за стомачни мускули.
Сакате да дојдете брзо и едноставно до совршени стомачни мускули во домашни услови, а не знаете како? Решението го имаме ние а тоа е клупата за стомачни мускули. 
Самата конструкција на справата овозможува да се чуствувате удобно додека го обликувате вашето совршено тело. Со секојдневна употреба на совршената справа ќе ги осетите резултатите кој што доаѓаат за краток временски период. 
Клупа кој што е наменета за секој дел од вашите стомачни мускули со самата клупа може да ги зацврстите како горните мускули така и страничните мускули од Вашето тело но не изостануваат и долните мусколи кој што го даваат целосниот изглед на Вашето тело.


Сетот содржи :

- 2 Тега од X 1.5KG

- 2 Ластици


MEAS: 119 x 17 x 32 cm

G.W 10kg


Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 100ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.