Menu
Your Cart

Еднорачен Тег 1 КГ

Еднорачен Тег 1 КГ
Еднорачен Тег 1 КГ
Еднорачен Тег 1 КГ
Еднорачен Тег 1 КГ
Најбаран
Еднорачен Тег 1 КГ
Еднорачен Тег 1 КГ
Еднорачен Тег 1 КГ
Еднорачен Тег 1 КГ
Еднорачен Тег 1 КГ
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 613
230ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

За таа цена добивате само ЕДЕН ТЕГ ( за една рака ) .


Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови.
Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области на мускули. Тонирајте го вашето тело со нашите тегови кои можат да се користат слободно во домашни услови, фитнес сали па дури и на работното место. Тие се мали па можете да ги вметнете во вашите ташни и да ги носите каде сакате со вас. Карактеристика на секој тег е дека има трајна цврста челична рачка дизајнирана со гумена површина за да ви биде удобна за комплетен тренинг.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.