Menu
Your Cart

Runway Балетанки - K73/1

Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Најбаран -50 %
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
Runway Балетанки - K73/1
 • Залиха: На залиха
 • Модел: K73/1-2798
499ден.
1,000ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Напиши мислење

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.