Menu
Your Cart

Ролер за масажа M3

Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
Ролер за масажа M3
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 2527
600ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Ролер за масажа М3

Ролерот е иновативен уред што го користат спортисти за сегментално компресирање и истегнување на мускулите, и е многу ефикасен во лекување на болка во мускулите и точки на активирање, како и за превентивни цели. Со 9 терапевтски оски за леснотија кон насочување на повеќето мускулни групи. Ролерот за спортска масажа е издржлив и еколошки, масажа за грб, тело, глава, кожа, нозе, стапала итн. Кои се придобивките за ролерот за масажа на мускули Идсон?

Користете за време на тренингот пред или пост за да помогнете во спречување на болка и повреди.

Исправува мускулна нерамнотежа.

Ја намалува болката и го подобрува обновувањето на ткивата.

Ја потиснува и намалува чувствителноста и болката на активирачката точка.

Ја намалува невромускулната хипертоничност

Ги намалува општите ефекти на стресот врз системот на движење. Одлична алатка за секоја рутина за домашна терапија.


Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.