Menu
Your Cart

ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH

ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
Ново
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
ВЕЛОСИПЕД RUNNERS 27.5INCH
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 223
13,500ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Тежина: 15кг 

Големина: 27,5"

Матријал: Метал

21 Брзини ( shimano )

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 100ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.