Menu
Your Cart

Среден куфер POAILOBO

Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Ново
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
Среден куфер POAILOBO
 • Залиха: На залиха
 • Модел: 1839
2,500ден.

Достапни опции

За овој производ минимална количина за нарачка е 2
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Големина:

 • Висина: 57cm
 • Ширина: 40cm
 • Длабочина: 24cm

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 160ден.
 • Од 10-15кг. 180ден.
 • Од 16-20кг. 200ден.
 • Од 21-25кг. 220ден.
 • Од 26-30кг. 240ден.
 • Од 31-35кг. 260ден.
 • Од 36-40кг. 280ден.
 • Од 41-50кг. 300ден.