Menu
Your Cart

Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци

Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Ново -32 %
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци
 • Залиха: На залиха
 • Модел: 3279
650ден.
950ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Торбичка-фрижидер за храна и пијалоци

Код: 3279

Боја: црвена, сина и зелена

Димензии: 

 • Ш: 33cm
 • В: 26cm
 • Д: 23cm

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 160ден.
 • Од 10-15кг. 180ден.
 • Од 16-20кг. 200ден.
 • Од 21-25кг. 220ден.
 • Од 26-30кг. 240ден.
 • Од 31-35кг. 260ден.
 • Од 36-40кг. 280ден.
 • Од 41-50кг. 300ден.