Menu
Your Cart

Cituo женски обувки за вода

Cituo женски обувки за вода
Cituo женски обувки за вода
Cituo женски обувки за вода
Ново
Cituo женски обувки за вода
Cituo женски обувки за вода
Cituo женски обувки за вода
Cituo женски обувки за вода
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 2344f
500ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Големини:

Машки сини обувки - 42, 43, 44, 45, 46, 47

Женски розеви обувки - 36, 37, 38, 39, 40, 41

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.