Menu
Your Cart

Појас за колено

Појас за колено
Ново
Појас за колено
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 1021
1,100ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Наменет да му даде дополнителна потпора на зглобот и да го намали оптеретувањето на сврзното ткиво, а со тоа и да ги намали болките во предлот на коленото.

Начин на употреба: навлечете го стегачот до под коленото и залепете ја лепенката.

Внимание: не ја затегајте премногу лепенката бидејќи со тоа би ја намалиле циркулацијата во стапалото. Затегнете онолку колку што нема да ви предизвикува притисок.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.