Menu
Your Cart

ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 1,5КГ ( 2 х 0.750гр )

ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 1,5КГ ( 2 х 0.750гр )
Најбаран
ТЕГОВИ ЗА НОЗЕ 1,5КГ ( 2 х 0.750гр )
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 237
350ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Килажата се дели на една и друга нога, вкупната килажа им е 1,5кг ( добивате на една нога 0,750гр и на друга нога 0,750гр = вкупно 1,5кг )


Додадете го овој елемент во вашата домашна фитнес опрема или пак во вашата сала. Овие тегови се изработени исклучиво за нозе кои ви помагаат да согорите повеќе калории додека вежбате со справи, аеробик или пак трчате на лента за трчање. Исто така овие тегови можете да ги користите и додека работите во вашиот дом и дополнително да согорите повеќе масти. Теговите за нозе имаат различни тежини и можете да си ја прилагодите тежината во зависност од интензитетот на кој вежбате. Тие се изработени од високо квалитетен материЈал водоотпоен и полнети со песок. Истите се продаваат во пар од два тегови.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 100ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.