Menu
Your Cart

Машки Маици Runners ZRX

Машки Маици Runners ZRX
Машки Маици Runners ZRX
Машки Маици Runners ZRX
Машки Маици Runners ZRX
Најбаран
Машки Маици Runners ZRX
Машки Маици Runners ZRX
Машки Маици Runners ZRX
Машки Маици Runners ZRX
Машки Маици Runners ZRX
  • Залиха: На залиха
  • Модел: zrx15/1459
380ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.