GIVEAWAY СО ЕЛЕНА БУБАЛО ПОДДРЖАН ОД RUNNERS

GIVEAWAY СО ЕЛЕНА БУБАЛО ПОДДРЖАН ОД RUNNERS

Драги пријатели еве го и првиот тренинг со Елена Бубало, новото препознатливо лице кое во иднина ќе го претставува брендот Runners.
Елена ја знаеме сите и таа е веќе докажан фитнес тренер во Македонија и пошироко а отсега во соработка со Runners секоја недела ќе биде дел и од вашето секојдневие и ќе ви дели практични совети и тренинзи за да останете во форма и да го подобрите вашето здравје.

Видеото можете да го погледнете тука https://www.instagram.com/tv/CMHK5Vfn2bG