Menu
Your Cart

Тегови и плочки


ГУМИРАНИ ОЛИМПИСКИ ТЕГОВИ - од 1.25kg до 20kg Ф-50ММ
Најбаран
Модел: 661-809-662-451-663-664
Изработени од високо квалитетен метал обложен со гума.1.25kg- 325 денари. ( код 661 )2.5kg- 650 денари. ( код 809 ) 5kg- 1300 денари. ( код 662 ) 10kg- 2600 денари. ( код 451 ) 15kg - 3900 денари. ( код 663 ) 20kg - 5200 денари. ( код 664 )..
650ден.
Прикажани 1 до 12 од 12 (1 страни)