Испорака

НАЧИН НА ИСПОРАКА

Испораката на нарачките се врши  до секое населено место во Република Македонија. За секој производ различна е цената за достава, откако ќе го изберете производот кој сакате да го купите ќе ви биде посебно пресметана и цената за доставата.

Доставата на нарачаниот производ се врши во рок од 3-5 работни дена од нарачката секој работен ден освен недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници), а производот ќе ви биде доставен до вашата домашна адреса.

За пратките до 1kg цената за испорака која ја наплаќа доставната служба е 130ден. за гардски или приградски населени места.

За производи со тежини над 5кг. се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 1-4кг. 130ден.
  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.
  • Над 50кг. 530ден.