Menu
Your Cart

Еднорачни тегови


Модел: 478
Kettlebell метален тег обложен со гума 14 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
3,920ден.
Модел: 476
Kettlebell метален тег обложен со гума 18 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
5,040ден.
Модел: 2020
Сетот содржи8 броја метални плочки Х 2.5кг4 броја метални плочки Х 1.25гр4 броја метални плочки со тежина 0.5кг2 броја метални бучици Х 1.5кгВКУПНА КИЛАЖА 30кг..
7,700ден.
Модел: 983
За таа цена добивате само ЕДЕН ТЕГ ( за една рака ) .Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови.Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области ..
1,610ден.
Еднорачен Тег 5 КГ
Најбаран
Модел: 618
За таа цена добивате само ЕДЕН ТЕГ ( за една рака ) .Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови.Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области ..
1,150ден.
Модел: 474
Kettlebell метален тег обложен со гума 22 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
6,160ден.
Модел: 475
Kettlebell метален тег обложен со гума 20 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
5,600ден.
Модел: 477
Kettlebell метален тег обложен со гума 16 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
4,480ден.
Модел: 480
Kettlebell метален тег обложен со гума 12 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
3,360ден.
Модел: 605
Kettlebell метален тег обложен со гума 10 kgКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
2,800ден.
Модел: 606
Kettlebell метален тег обложен со гума 8 kg.Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно...
2,240ден.
Модел: 986
За таа цена добивате само ЕДЕН ТЕГ ( за една рака ) .Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови.Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области ..
2,300ден.
Модел: 1849
Сетот содржи Две Шипки од 0.5кг. Сетот содржи на една шипка по  2 плочки X 1kg 2 плочки X 2kg 2 плочки X  3kg    2 плочки X  3,75kg2 плочки X  2.5kg..
5,500ден.
Модел: 1848
 Сетот содржи Две Шипки од 1,5кг. Сетот содржи    2 плочки X 1kg                            2 плочки X 2kg                           &n..
5,000ден.
Модел: RUN0049
Со помош на новата технологија наречена Динамичнa инерција, со кој се ангажираат мускулите во рацете, рамената и градите во една сосема нова мода, ја зголемува мускулната активност на горниот дел од телото за повеќе од 300% во споредба со традиционалните слободни тежини. Производот има научн..
1,000ден.
Модел: 1000
Сет тегови 50кг ЦРНИ од Американскиот бренд YORK FITNES СВЕТСКИ БРЕНД. Одличен реквизит за домашна употреба не губете веќе време да одите во фитнес клуб и да плаќате членарини. Вежбајте кога на вас ви одговара многу лесно и едноставно за само неколку секунди вашите тегови се спремни за тренин..
13,500ден.
Модел: 453
Сетот содржи4 броја метални плочки Х 2.5кг4 броја метални плочки Х 1.25гр4 броја метални бучици со тежина 0.5кг2 броја метални бучици Х 1.5кгВКУПНА КИЛАЖА 20кгСет тегови 20кг црни од Американскиот бренд YORK FITNES СВЕТСКИ БРЕНД Одличен реквизит за домашна употреба, не губете веќе време да одите во..
5,600ден.
Модел: 460/1
Сетот содржи8 броја метални плочки Х 1,25кг4 броја метални плочки Х 0.5гр2 броја метални бучици со тежина 1,5кгВКУПНА КИЛАЖА 15кгСет тегови 15кг црни од Американскиот бренд YORK FITNES СВЕТСКИ БРЕНД Одличен реквизит за домашна употреба, не губете веќе време да одите во фитнес клуб и да плаќате чл..
4,500ден.
СЕТ ПЛАСТИЧНИ ТЕГОВИ  40 КГ. (2 Х 20КГ) И ДВЕ ШИПКИ
Најбаран
Модел: 445
СЕТ ТЕГОВИ 40 КГ. (2 Х 20КГ) И ДВЕ ШИПКИ. Сетот содржи 2 Шипки од 0,5кг.  ( 2 x 0,5kg )Сетот содржи    4 плочки X 1.25kg                              4 плочки X 2.5kg         ..
4,500ден.
Прикажани 1 до 24 од 38 (2 страни)