Menu
Your Cart

Ластици за вежбање


Модел: 2195
Дали Вашите раци и рамења се во форма ? Не можете да најдете вежби кој ке Ви помогне да ги обликувате ? Не трошете време и пари на различни справи решението за Вас е WONDER ARMS-Total Arm Workout System дизејниран специјално за вежбање. WONDER ARMS-Total Arm Workout System работи на принцип на ..
600ден.
Модел: 1638
Експандер со 5 гумирани пружини за вежбање. Одличен за дефинирање на мускулите на градите, грбот, рацете и рамената.Со вадење или додавање на пружини можете да го регулирате отпорот зависно од потребите...
450ден.
Справа со ластици - Power Resistance BANDS Справа со ластици - Power Resistance BANDS
Најбаран
Модел: 1634
Сетот содржи 5 вида на ластици со различна јачина од 10 до 30 LBS..
1,400ден.
Ластици-Марами за фитнес Ластици-Марами за фитнес
Најбаран
Модел: 69
Растегливи еластични марами за фитнес.                   --- Димензии ---    - Должина: 150cm    - Ширина: 15cm..
250ден.
Ластик на растегнување Ластик на растегнување
Најбаран
Модел: 450
Ластик на растегнување   --- Димензии ---*Должина на ластик: 120cm..
350ден.
Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)