Menu
Your Cart

Бенч клупи


Клупа за стомачни Клупа за стомачни
Најбаран
Модел: 29/29
Справа кој што секој еден сака да ја поседува дома лесно скоплива и пренослива клупа за стомачни мускули.Сакате да дојдете брзо и едноставно до совршени стомачни мускули во домашни услови, а не знаете како? Решението го имаме ние а тоа е клупата за стомачни мускули. Самата конструкција на справ..
5,000ден.
Модел: 44
 Димензии: Димензии на цела справа:  -  Должина: 130см                                                    -  Ширина:  77см Димензии на ..
10,600ден.
БЕНЧ КЛУПА БЕНЧ КЛУПА
Најбаран
Модел: 277
          --- Димензии ---* Димензии на седиште: 30 х 31cm    ( + 3 нивоа )*Димензии на потпирач: 74 х 30 cm   ( + 8 нивоа ) - Должина на справа: 115cm - Ширина на справа: 34,5cm  Со оваа бенч клупа можете да вежбате со тегови, ве..
6,400ден.
Прикажани 1 до 3 од 3 (1 страни)