Menu
Your Cart

Статични велосипеди


Статичен велосипед YK-10507B Статичен велосипед YK-10507B
Ново -19 %
Модел: 229
Максимална тежина: 100кг.Потенциометар за менување на отпорПрилагодлива висина на седиштеДисплеј со контролиМерење на пулсМерење на растојаниеМерење на согорени калории..
12,900ден. 15,900ден.
Модел: 16
Овој велосипед ви нуди најголема удобност во вежбањето и најголема трајност бидејќи е изработен од челик, рачките и седиштето можат да се поместат да ви биде поудобно вежбањето и да го постигнете максимумот со него. Секогаш при вежбање треба да бидете хидрирани и овој статичен велосипед ке в..
18,500ден.
Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)