Menu
Your Cart

Пилатес топки


Модел: 1890
ФИТНЕС ТОПКА ЗА БАЛАНС BOSU BALL е погодена за аеробни вежби и балансирање. Плочата може да се користи на два начина - подлогата нагоре или надолу. Сето ова нуди голем избор на вежби. ФИТНЕС ТОПКА ЗА БАЛАНС BOSU BALL придонесува за развој на координацијата на движењата, биланс,  сила и брзи..
5,500ден.
ПИЛАТЕС ТОПКА 75 СМ ПИЛАТЕС ТОПКА 75 СМ
Најбаран
Модел: 80
Со оваа топка за пилатес можете да ги затегнете вашите мускули и вежбањето да ви биде многу поедноставно. Со оваа топка имате гратис пумпа...
800ден.
ПИЛАТЕС ТОПКА 65 СМ ПИЛАТЕС ТОПКА 65 СМ
Најбаран
Модел: 79
Со оваа топка за пилатес можете да ги затегнете вашите мускули и вежбањето да ви биде многу поедноставно. ​Со оваа топка имате гратис пумпа...
750ден.
Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)