Menu
Your Cart

Вратила


Модел: 2502
Подобрете го тренингот со оваа вратило со разбој за ѕид, со челична цевка, издржлива и лесна обложена со сунѓер. Изградено е од високо квалитетен челик и нуди повеќе позиции на зафат за различни опции за вежбање.Идеален додаток за секоја домашна теретана. Тешката челична конструкција е тес..
5,950ден.
Вратило за на ѕид - WALL GYM Вратило за на ѕид - WALL GYM
Најбаран
Модел: 441
Совршената справа WALL Gym обезбедува комплетно да го зајакнете горниот дел од вашето тело со едноставната справа кој што го овозможува тоа. Справата ќе ви овозможи да го создадете телото кој што сте го посакувале со секојневно вежбање.Самата справа е копактна и лесно пренослива, кој што нема да заз..
2,100ден.
ВРАТИЛО DOOR GYM ВРАТИЛО DOOR GYM
Најбаран
Модел: 86
    --- Димензии --- Флексибилна големина која функционира на механизам на навртување: Од 61cm До 100cmПовеќе наменската справа Door Gym Extreme обезбедува комплетно да го зајакнете горниот дел од вашето тело со едноставната справа кој што го овозможува тоа. Справата е дизајнир..
1,050ден.
ВРАТИЛО IRON GYM EXTREME ВРАТИЛО IRON GYM EXTREME
Најбаран
Модел: 76
Повеќе наменската справа  IRON GYM EXTREME  обезбедува комплетно да го зајакнете горниот дел од вашето тело со едноставната справа кој што го овозможува тоа.Справата е дизајнирана така да може да се вклопи во широкиот спектар на вратни рамки и располага со уникатен дизајн кој што..
1,750ден.
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)