Menu
Your Cart

Нога


Модел: 1021
Наменет да му даде дополнителна потпора на зглобот и да го намали оптеретувањето на сврзното ткиво, а со тоа и да ги намали болките во предлот на коленото.Начин на употреба: навлечете го стегачот до под коленото и залепете ја лепенката.Внимание: не ја затегајте премногу лепенката бидејќи со тоа би ј..
1,100ден.
Модел: 2534
Наменет да му даде дополнителна потпора на зглобот и да го намали оптеретувањето на зврзното ткиво, а со тоа и да ги намали болките во предлот на коленото.Начин на употреба: навлечете го стегачот до под коленото и залепете ја лепенката.Внимание: не ја затегајте премногу лепенката бидејќи со тоа би ј..
350ден.
Модел: 195
Оваа револуционерна облога може да се користи и како топла и како ладна во зависност што ви е потребно. Можете да го користите при повреда на листот, коленото, раката, грбот, рамењата, каде ви е потребно. Ако сакате да го користите како топла облога треба да го извадите гелот од стегачот и д..
350ден.
Модел: 160
Овој стегач за подлактица ви овозможува голема удобност при повреда која нема да ви донесе болка туку ќе исчезне носејќи го овој стегач на подлактицата. Каква и да е повредата тој помага бидејќи го држи повреденото место цврсто и не му дозволува да биде повторно повредено....
150ден.
Модел: 172
Овој стегач за подлактица ви овозможува голема удобност при повреда која нема да ви донесе болка туку ќе исчезне носејќи го овој стегач на подлактицата. Каква и да е повредата тој помага бидејќи го држи повреденото место цврсто и не му дозволува да биде повторно повредено...
150ден.
Модел: 210
Овој стегач за ножен зглоб ви дава голема комфорност додека тренирате или имате некоја повреда. Го држи токму тоа што треба стегнато при повреда. Изработен е од мек материјал комбиниран со ластика кој може да се прилагоди на секоја големина на нога...
100ден.
Модел: 152
Овој стегач за колено е наменет за сите спортисти, кои би сакале да имаат поголема поддршка на коленото или пак имаат некаква повреда. Ви овозможува голема комфорност и не дозволува да бидете повторно повредени бидејќи повреденото место го држи цврсто и стегнато. Исто така има простор за диш..
300ден.
Модел: 496
Со овој стегач за колено можете да вежбате слободно и со повреда бидејќи овој стегач е наменет токму за тие што имаат пробеми со коленото и листот. Го држи коленото зацврстено и не му дава да се повреди повторно. Истиот му дава потпора на коленото и се прилагодува на сечија големина...
400ден.
Модел: 177
Овој стегач за колено е наменет за сите спортисти, кои би сакале да имаат поголема поддршка на коленото или пак имаат некаква повреда. Ви овозможува голема комфорност и не дозволува да бидете повторно повредени бидејќи повреденото место го држи цврсто и стегнато...
150ден.
Прикажани 1 до 22 од 22 (1 страни)